Diensten

Babymassage aan huis

Er zijn een heleboel redenen waarom het fijn is om de cursus thuis, in je eigen vertrouwde omgeving, samen met je partner te volgen. Babymassage aan huis is onder meer prettig als je het ritme van je baby niet wilt verstoren, als je baby snel geprikkeld is of als je op korte termijn wilt beginnen. Een ander voordeel is dat je baby zich in zijn vertrouwde omgeving vaak gemakkelijker kan overgeven aan de massage.

  • Je zorgt zelf voor een warme omgeving
  • Ik leer jou met behulp van een pop de Shantala babymassage
  • Tegelijkertijd masseer jij zelf jouw baby (ik neem altijd een extra pop mee zodat je partner ook kan deelnemen aan de cursus door op de pop te masseren)
  • Na de massage is er de mogelijkheid om jouw baby in de tummy tub te baden, heb je deze zelf niet, geef het aan, dan neem ik die voor je mee om te gebruiken
  • Natuurlijk krijg je na de cursus een flesje met olie waarmee je zelf aan de slag kunt gaan
  • De cursus is inclusief een boekje waarin je de babymassage kunt nalezen

 

BabyMassage 013

 

 

 

BabyMassage 013

 

BabyMassage 013

 

Kadobonnen

Ben je op zoek naar een leuk kado voor een gender reveal-party, babyshower of zoek je een origineel kraamcadeau? Of wil je je je partner, ouders, schoonouders of iemand anders verassen met een prachtig cadeau? Geef een kadobon voor een cursus Babymassage!

 

 

 

BabyMassage 013

 

Scholing

Babymassage-013 verzorgt scholing aan o.a. kraamzorgorganisaties, kinderdagverblijven, gastouderbureaus, mama cafés en consultatiebureaus. Kosten in overleg.

 

BabyMassage 013

 

 

 

BabyMassage 013

 

BabyMassage 013

 

Tarieven & Leveringsvoorwaarden

Drie privélessen van 60 minuten bij jouw thuis: € 145,00

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 10 km rondom Tilburg, exclusief eventuele parkeerkosten in de stad Tilburg. Zijn jullie woonachtig buiten de straal van 10 km rond Tilburg, dan reken ik € 0,28 per km.

Verhinderd
Bent je verhinderd op het moment van de afspraak, geef dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren aan mij door. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Is er onverwacht een reden om niet te kunnen komen dan kijken we samen naar een oplossing/verschuiving.

Vergoeding
Informeer bij je zorgverzekeraar of (een deel van) de kosten vergoed kunnen worden.